Yleiset varaus- ja peruutusehdot sekä järjestyssäännöt

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden ja yritysasiakkaiden tekemiin majoitusvarauksiin Majatalo Juukan majoitushuoneissa (Vanhatie 8) ja hotellihuoneissa (Poikolantie 2), ellei erityistä muuta sopimusta ole laadittu. Nämä ehdot eivät koske yksittäisten henkilöiden tekemiä varauksia, mikäli varaus tehdään ryhmälle, jonka koko on yli 10 henkilöä. Näitä ehtoja sovelletaan myös sellaisiin internetin kautta tehtäviin majoitusvarauksiin, jotka tehdään Majatalo Juuka internet- sivustojen kautta.

1. VARAUS JA VAHVISTUS

Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo majataloa, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun olet saanut siitä vahvistuksen. Majatalo voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi.

2. MAJATALOON JA HOTELLIHUONEISIIN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 15.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Majatalolla voi olla tästä poikkeavia tulo- ja lähtöaikoja. Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja majoitushuoneisiin sisään kirjautuneet henkilöt päästetään majoitushuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin, huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä. Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja huonetta pidetään varattuna klo 18.00 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä. Jos saavut tätä myöhemmin, on sinun vahvistettava myöhäinen tuloaikasi luottokortilla tai muulla sovitulla tavalla. Muussa tapauksessa majatalo voi myydä huoneen edelleen. Jos saavut majataloon sen tuloaikoja noudattaen, mutta varattua huonetta ei ole vapaana, majatalon on ilman lisäkustannuksia hankittava lähin mahdollinen vastaavan tasoinen huone.

3. VARAUSTAKUU

Varauksen varmistamiseen voidaan käyttää varausmaksua, joka on 30 % ja laskutetaan asiakkaalta etukäteen. Varaus astuu voimaan, kun maksusuoritus on saapunut. Majatalo pitää huonetta varattuna klo 18.00 jälkeenkin, ilman että sinun erikseen tarvitsee ilmoittaa myöhäisestä saapumisesta. Tätä varten majatalo tarvitsee sinulta seuraavat tiedot: nimesi, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Majatalo voi pyytää nämä tiedot kirjallisesti tai suullisesti.

4. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja, peruutus on tehtävä viimeistään saapumispäivää edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä. Jos jätät saapumatta, majatalolla on oikeus veloittaa korvauksena sinulta yhden vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut.

5. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA

Jos lähdet hotellista pois ennen sovittua lähtöpäivää, on sinun ilmoitettava lähdöstäsi majatalolle viimeistään klo 14.00 edeltävänä päivänä. Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, sinun on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksen majoituksen kokonaishintaan.

6. MAKSUT

Jos majatalo ei ole saanut varausmaksua, majatalolla on oikeus asiakkaan sisään kirjautumisen yhteydessä periä varausmaksu varauksestanne kokonaisuudessaan. Laskutus on mahdollista vain yritysasiakkaille ja varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa varaajan nimi ja yhteystiedot sekä yrityksen nimi, Y-tunnus ja laskutusosoite. Majatalo hyväksyy tavallisimmat maksukortit. Majatalo ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, jos majatalo itse ei ole tarjoutunut niin tekemään. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on majoitushuone maksettava käteisellä tai luottokortilla paikan päällä majatalossa. Majatalolla on oikeus tehdä kansainvälisten luottokorttien haltijoille varauksen yhteydessä veloitus ja ennakkovarmennus luottokortilta. Ennakkomaksuna luottokortilta voidaan veloittaa varauksen yhteydessä majatalon määrittämä varausmaksu, joka vähennetään lopullisesta laskusta.

7. ASIAKKAAN ESIINTYMINEN MAJOITUSLIIKKEESSÄ

Majatalossa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa majatalosta. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta, etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista. Turvallisuussyistä vain majataloon sisään kirjautuneet henkilöt päästetään majoitushuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin. Huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

8. VASTUU ASIAKKAAN OMAISUUDESTA

Vastaat itse omista matkatavaroistasi, ellei majatalo ole ottanut niitä säilytettäväksi. Jos majatalo ei vastaa säilytettäväksi otetuista matkatavaroista, majatalon tulee erikseen ilmoittaa siitä. Majatalo ei vastaa majatalon pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

9. ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA

Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

10. ALAIKÄISEN MAJOITTUMINEN

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssaan vai ei. Yksin majoittuvalla alaikäisellä oltava huoltajan allekirjoittama, vapaamuotoinen lupalappu, jossa tulee ilmi alaikäisen nimi ja syntymäaika sekä majoittumisajankohta. Myös huoltajan nimi, puhelinnumero ja osoite vaaditaan.

11. LEMMIKKIELÄIMET

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majataloomme. Veloitamme lemmikeistä 10 € per/ yö tai 30 €/varaus. Veloitus sisältää enimmillään kaksi lemmikkiä. Lemmikkien tuomisesta on aina ilmoitettava etukäteen ja sisään kirjoittautunut majoittuja vastaa henkilökohtaisesti lemmikkinsä hyvinvoinnista sekä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista ja kuluista. Lemmikit eivät saa aiheuttaa häiriötä muille majatalossa yöpyville asiakkaille. Lemmikkihuoneita on majatalossamme rajallinen määrä, joten suosittelemme varaamaan huoneen hyvissä ajoin ennen matkaa. (Majatalossa yksi (1) ja hotellissa yksi (1) ovat varattu lemmikin kanssa matkustaville).