Huoneet

Tarjoamme majoitusta viidessä erikokoisessa, uniikisti sisustetussa huoneessa ja lisäksi n. 400 metrin päässä sijaitsevissa viidessä hotellihuoneessa.

Majatalon huoneet

Vanhatie 8, 83900 Juuka

Majatalon huoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa, mutta yhteen huoneeseen on myös esteetön pääsy pyörätuolilla. Kerrothan kuitenkin tarpeestasi varausta tehdessäsi.

 

Halutessasi voit etukäteen tilata aamiaistarjottimen tai lämmittää ja nauttia omia elintarvikkeitasi, koska tiloissa on jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja leivänpaahdin.

Tästä huoneesta ei romantiikkaa ja lämpöä puutu! Ruusujen koristamassa huoneessa on tilaa unelmoida, sillä se on Majatalon suurin huone. Täten se sopii esimerkiksi perheille, kaveriporukalle tai erityisesti tilaa kaipaavalle yksinmatkaajalle.
Huoneen värimaailma rauhoittaa kiireisenkin mielen ja takaa levolliset unet – matkasit sitten yksin tai muutaman muun kanssa.
Tässä huoneessa saatat nähdä ”sinisiä unia”. Kerrothan meillekin, jos näin käy. Tunnelmallinen huone sopii yhdelle tai kahdelle matkaajalle.
Tämä alakerran tyylikäs huone sijaitsee ruokasalin vieressä, jonka kirjahyllystä voit napata mieluisan kirjan iltalukemiseksi. Ruokasalissa voit viihtyä vapaasti esimerkiksi television äärellä ennen nukkumaanmenoa. Huone on yhdistettävissä viereiseen kahden henkilön huoneeseen. Tämä huone soveltuu apuvälineiden kanssa liikkuville. Mikäli liikut pyörätuolilla, varmistamme esteettömän kulkusi Majataloon. Muistathan kuitenkin kertoa tarpeestasi varausta tehdessäsi. WC- ja suihkutilaan on myös esteetön pääsy rollaattorilla ja pyörätuolilla.
Tässä huoneessa voit aistia kesän ja kuvitella itsesi leinikkiniitylle. Vehreässä huoneessa nautittu raikas juoma tai kupillinen kuumaa kruunaavat päivän. Huoneeseen ovat tervetulleita myös lemmikit, oli kyseessä sitten koira, kissa, marsu tai minipossu. Lemmikille on varattu myös oma soma peti ja ruokailuastiat. Huone on yhdistettävissä viereiseen kahden henkilön huoneeseen ja ruokasaliin, jolloin huone muuntautuu sopivaksi isommallekin porukalle. Huoneeseen voidaan sijoittaa myös varasänky.

Hotellin huoneet

Poikolantie 2, 83900 Juuka

Hotellihuoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa ja eivät sovellu liikuntaesteisille.

 

Hotellihuoneisiin on mahdollista etukäteen tilata aamiaisleivät, jogurtti ja tuoremehu.  Aamukahvin tai teen valmistaminen ja ruoan lämmittäminen on mahdollista, koska huoneissa on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeittimet sekä mikroaaltouuni. 

 

Ryhmille tarjoamme aamiaisen etukäteistilauksesta Majatalon ruokasalissa. 

 
Tämä huone on saanut nimensä kansallismaisemastamme Kolilta, joka sijaitsee 35 km:n päässä hotellilta. Huoneessa kelpaakin köllötellä esimerkiksi patikkaretken jälkeen! Tähän huoneeseen myös lemmikit ovat tervetulleita. Lemmikille on varattu oma peti ja ruokailuastiat.
Tämän huone on nimetty yhden maamme suurimman järven, Pielisen mukaan. Pielisen rantaan on vain reilun kilometrin kävelymatka. Kävelyretken tai uimisen jälkeen lepo maistuu huoneen hellässä huomassa.
Tälle huoneelle annoimme nimeksi Vuokko, joka on monien tuntema luonnonkukka. Vuokko on myös yksi Juuan kunnan pohjoisosan vireä kylätaajama, josta löytyy monenlaista katsottavaa ja koettavaa.
Tämän huoneen nimi, Paalasmaa, kertoo yhdestä maamme ainutlaatuisesta saariryhmästä. Paalasmaassa on maamme korkein saari, joka kohoaa 225 metriä merenpinnasta. Käy sinäkin katsomassa, nouse lossin kyytiin, matkustaja saaristotietä pitkin perille ja nouse näköalatorniin. – Ihastut varmasti!
Valkeinen on huoneena yhtä avara kuin kirkas Kangas-Valkeisen järvi, josta huone on nimensä saanut. Tilavan huoneen ikkunasta on suora näköyhteys kirkonkylän keskustaan, joten voit vaikka tiirailla mitä kunnantalolla tapahtuu. Ehkä jotain villiä?